Over ons

Ons bedrijf

Wij, José de Rooij en Ran Kanters, zijn al jaren gepassioneerde verzamelaars van edelstenen en mineralen. Zowel het uiterlijk als de werking van stenen hebben ons altijd gefascineerd.Vele beurzen, markten, musea en winkels hebben we bezocht. Hierdoor werd ons enthousiasme over al deze pracht uit de natuur alsmaar groter. Onze verzameling werd gigantisch.
Tijdens onze speurtochten ontdekten we al snel dat de prijzen en de kwaliteit van de aangeboden edelstenen en mineralen erg verschillend waren en het aanbod vaak gering. Op mineralenbeurzen konden we meestal ons hart ophalen, in winkels was er weinig aanbod en dit was vaak erg duur. Dit bracht ons op het idee om zelf edelstenen en mineralen te gaan verkopen.In het begin stonden we alleen op markten en beurzen, maar sinds begin 2005 verkopen wij ook via onze webwinkel (vanaf 2022 een kleine greep uit ons assortiment) en, op afspraak, aan huis.
Wij bieden edelstenen en mineralen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Door ons enthousiasme zijn we uitgegroeid tot een onderneming met een ruim aanbod op het gebied van edelstenen en mineralen zoals ruwe mineralen, geslepen mineralen, sieraden en cadeauartikelen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

José de Rooij en Ran Kanters