Privacy en veiligheid

Je persoonlijke gegevens: Je laat ze bij ons achter, want dat moet nu eenmaal als je iets wilt bestellen. Maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom wij om je persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen.
Dat vertellen we je hieronder graag. Heb je na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten via ons contactformulier.

Heel veilig

Alle gegevens die je bij ons achterlaat stoppen wij heel veilig achter slot en grendel met de modernste technieken.
Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij.

Je bestelling leveren

Voor je bestelling hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook je telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. We geven je gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten.

Je account

In je account op mineralz.nl slaan we onder andere de volgende informatie op: je naam, adres(sen), telefoonnummer,
e-mailadres, geboortedatum en aflever- en betaalgegevens. Handig, want dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen zodat je deze makkelijk kan terugvinden.

Klantenservice

Je kunt met ons bellen en/of gebruik maken van het contactformulier. Om je snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van je gegevens en maken we aantekeningen die we bewaren. Handig als je ons nog een keer belt. Gegevens over het telefoongesprek met jou worden geregistreerd en ook je vragen via het contactformulier worden bewaard. Je helpt ons zo bij analyses en verbetering van onze diensten.

Zakelijke klanten en partnerprogramma

Ook van onze zakelijke klanten en partners slaan wij gegevens van de contactpersoon op. Zijn het gegevens van personen, dan behandelen wij deze gegevens net zoals die van onze andere klanten.

Cookie erbij?

Om ervoor te zorgen dat de website goed werkt en jij fijn kunt winkelen maakt mineralz.nl gebruik van cookies.